21-10-22

Bandenmontage met REMAXX Sport voor uw elektrische- en sportvoertuigen

Rema Tip Top REMAXX Montagepasta Sport is het meest luxe product binnen het REMAXX assortiment. De montagepasta waarborgt hoge kwaliteit, door middel van snelle en gemakkelijke (de)montage van banden voor alle types voertuigen. De montagepasta droogt overigens snel op na de montage.

 

Het onderscheid van REMAXX Sport is met name zichtbaar binnen de “high performance” sector, denk hierbij aan elektrische voertuigen en sportauto’s. Deze voertuigen hebben een hoge koppel, waardoor ze snel kunnen accelereren. Hierdoor komt er veel druk te staan tussen de band en de velg, wat kan leiden tot doorslippen van de band op de velg. REMAXX Sport voorkomt dit door de snel en betrouwbaar drogende formule. Het product is tevens goedgekeurd door leidende autofabrikanten en is de favoriete montagepasta voor het monteren van high-performance banden en run-flats bij veel werkplaatsen.

 

Voordelen REMAXX Sport:

- Door een gemakkelijk montageproces wordt druk op de band, de velg en het montagegereedschap verminderd. Vooral bij nauwsluitende banden zoals run-flats, maar ook bij banden met een laag profiel is dit belangrijk.

- Voorkomt het slippen van de band over de velg.

- Droogt snel en bijna kleurloos op.

- Verbetert de verbinding tussen velg en band.

 

Het REMAXX assortiment bestaat nog uit allerlei andere producten, ieder met zijn eigen voordelen. Zo is de Rema Tip Top REMAXX Montagecrème Truck ontwikkeld voor extreme montage omstandigheden. Dit product is geschikt voor toepassing op grotere oppervlakte met hoge wrijving tussen de band en de velg. De Rema Tip Top REMAXX Montagecrème W-EM is juist ontwikkeld voor grote landbouwbanden en kan snel aangebracht worden.

 

Alle varianten montagepasta’s en -vloeistoffen met de desbetreffende voordelen zijn te vinden in de REMA TIP TOP webshop onder: Onderhoud en smeermiddelen Montage pasta’s en vloeistoffen.

 

Heeft u vragen of wilt u meer weten over het REMAXX assortiment van REMA TIP TOP?

 

Bel +31 (0)26 75 08 383 of mail naar info@rema-tiptop.nl. Voor België bel +32 (0) 380 83 307 of mail naar info@rema-tiptop.be. Of kijk voor meer informatie op www.rema-tiptop.nl en www.rema-tiptop.be.