Alligator

Al sinds 1920 ontwikkelaar en fabrikant van ventielen, zowel voor auto's, vrachtwagens, landbouwmachines, fietsen of voor speciale industriële toepassingen.

Altec

Altec is al meer dan 40 jaar expertdealer met verstand van zaken. Leverancier van hoge kwaliteit, extreem sterke en waterbestendige bandenlabels en bandenlabel printers.

B&J

Als fabrikant in het ruwen en slijpen is B & J succesvol in diverse industrieën waaronder de automotive industrie. Zij richten zich op bandenreparatie in personenwagen-, vrachtwagen- en EM-segmenten met een hoogwaardig assortiment aan met ruwkommen en ruwschijven en messen.

Equal

EQUAL is een gepatenteerde trilling dempende en wiel balancerende oplossing voor de complete band-wiel combinatie. In tegenstelling tot het traditionele balanceren met lood, zijn de Equal deeltjes zacht, gemaakt van plastic en reageren op elke rotatie van de band.

Hamaton

Sinds 2006 zet Hamaton zwaar in op TPMS technologie-infrastructuur met een geavanceerde R&D afdeling en uitgebreide productiemogelijkheden. Vandaag is Hamaton een van de weinige bedrijven die het complete systeem van TPMS sensoren produceert: TPMS sensoren, TPMS ventielen, de vervangingsonderdelen, TPMS gereedschappen, accessoires en de voertuiggegevens.

Haweka

Wat ooit begon in 1968 in lagere Kleinburgwedel is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd succesverhaal. "Made in Germany" wordt sterk benadrukt door HAWEKA. Hoog opgeleide professionals zijn verantwoordelijk voor de productie van betrouwbare precisie-instrumenten die worden toegepast in de centreertechniek.

Hofmann

Het eerste wielgewicht werd in 1949 gefabriceerd in de Zwabische regio van Duitsland onder de naam Hofmann. Het merk Hofmann Power Weight staat voor originele wielgewichten in OEM "Made in Germany" kwaliteit.

REMA TIP TOP

Als marktleider in wielservicematerialen levert REMA TIP TOP innovatieve producten en service pakketten om werkprocessen in de automotive branche gemakkelijker te maken.

Schrader

Al meer dan 165 jaar wereldleider in het ontwerpen en vervaardigen van ventielen, mechanische en elektronische componenten en detectie technologie. In 1844 uitvinder van het wereldberoemde Schrader ventiel, nu terug te vinden op elk motorvoertuig in de wereld.

SW-Stahl

SW-Stahl is een succesvol en innovatief bedrijf op het gebied van hand- en speciaal gereedschap. Het programma omvat een assortiment van meer dan 7500 artikelen van hoge kwaliteit variërend van standaard handgereedschap tot innovatief automotive speciaal gereedschap.

Trax

Trax wielgewichten worden ontwikkeld door Trax JH Ltd, een van Europa’s grootste wielgewicht fabrikanten. Al vanaf vanaf 1989 werken zij aan toonaangevende en hoge kwaliteit wielgewichten en zijn zij pionier op het gebied van nieuwe ideeën en design.

Wonder

Fabrikant van o.a. de beroemde Eurodainu bandenvulmeters en hoogwaardige kwaliteit ventielen voor personenwagen, vrachtwagen, earth movers en landbouw voertuigen.