AHCON

Al bijna 50 jaar lang heeft AHCON, door creativiteit en innovatie, apparatuur ontwikkeld en geproduceerd voor de bandenbranche en autoreparatiewerkplaatsen over de hele wereld. De kernactiviteit van AHCON is om de ergonomie en veiligheid te verhogen.

Alligator

Al sinds 1920 ontwikkelaar en fabrikant van ventielen, zowel voor auto's, vrachtwagens, landbouwmachines, fietsen of voor speciale industriële toepassingen.

Altec

Altec is al meer dan 40 jaar expertdealer met verstand van zaken. Leverancier van hoge kwaliteit, extreem sterke en waterbestendige bandenlabels en bandenlabel printers.

B&J

Als fabrikant in het ruwen en slijpen is B & J succesvol in diverse industrieën waaronder de automotive industrie. Zij richten zich op bandenreparatie in personenwagen-, vrachtwagen- en EM-segmenten met een hoogwaardig assortiment aan met ruwkommen en ruwschijven en messen.

Cattini

Cattini is al meer dan 50 jaar actief in de automotive en industriële sector en gespecialiseerd in het produceren van hydraulische en pneumatische krikken. Dankzij de hoogwaardige producten is Cattini een grote speler op de internationale markt. Om deze kwaliteit te garanderen wordt elke geproduceerde krik onderworpen aan een grondige inspectie die ver boven de Europese norm ligt.

CTN

ChemTechniek Nederland (CTN®) levert en ontwikkeld hoogwaardige technische producten voor o.a. de techniek en industrie. Door onze kennis en ervaring zijn wij met trots een grote speler van hoge kwaliteitsproducten voor een uitgebreid netwerk. CTN®, ons merk dat de techniek draaiende houdt en de techniek niet stil laat staan.

ECO

De fabrikant van de ECO wielgewichten levert al meer dan 20 jaar een compleet A-kwaliteit assortiment aan wielgewichten. De fabrikant van de ECO gewichten bestaat sinds 1993 en is sindsdien uitgegroeid tot een grote producent van wielaccessoires met afnemers over de hele wereld. Door de vele jaren aan ruime ervaring in R&D, zijn er doorlopend nieuwe innovatieve ideeën en nieuwe designs ontwikkeld op het gebied van wielaccessoires. De kwaliteit en duurzaamheid van de producten heeft deze fabrikant hoog in het vaandel staan.

Equal

EQUAL is een gepatenteerde trilling dempende en wiel balancerende oplossing voor de complete band-wiel combinatie. In tegenstelling tot het traditionele balanceren met lood, zijn de Equal deeltjes zacht, gemaakt van plastic en reageren op elke rotatie van de band.

Hamaton

Sinds 2006 zet Hamaton zwaar in op TPMS technologie-infrastructuur met een geavanceerde R&D afdeling en uitgebreide productiemogelijkheden. Vandaag is Hamaton een van de weinige bedrijven die het complete systeem van TPMS sensoren produceert: TPMS sensoren, TPMS ventielen, de vervangingsonderdelen, TPMS gereedschappen, accessoires en de voertuiggegevens.

Haweka

Wat ooit begon in 1968 in lagere Kleinburgwedel is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd succesverhaal. "Made in Germany" wordt sterk benadrukt door HAWEKA. Hoog opgeleide professionals zijn verantwoordelijk voor de productie van betrouwbare precisie-instrumenten die worden toegepast in de centreertechniek.

Hofmann

Het eerste wielgewicht werd in 1949 gefabriceerd in de Zwabische regio van Duitsland onder de naam Hofmann. Het merk Hofmann Power Weight staat voor originele wielgewichten in OEM "Made in Germany" kwaliteit.

Horn & Bauer

Het Duitse familiebedrijf Horn & Bauer is al sinds 1924 dé expert op het gebied van beschermings- en verpakkingsfolie voor specifieke bedrijfsonderdelen waaronder de automotive industrie.
IMI Products

IMI is opgericht in 1973. Sr. Robert Fogal. Hij heeft de industrie belooft om het soort banden- en wielonderhoudsmateriaal te leveren die de industrie echt nodig heeft.

Bij IMI heeft u een partner die de uitdagingen begrijpt waarmee wagenparkbeheerders elke dag mee worden geconfronteerd. Met meer dan 300 jaar gecombineerde ervaring in de sector, zetten ze de beste mensen in om te innoveren en zo tot een eenvoudige en efficiënt oplossingen te komen.

REMA TIP TOP

Als marktleider in wielservicematerialen levert REMA TIP TOP innovatieve producten en service pakketten om werkprocessen in de automotive branche gemakkelijker te maken.

Schrader

Al meer dan 165 jaar wereldleider in het ontwerpen en vervaardigen van ventielen, mechanische en elektronische componenten en detectie technologie. In 1844 uitvinder van het wereldberoemde Schrader ventiel, nu terug te vinden op elk motorvoertuig in de wereld.

SW-Stahl

SW-Stahl is een succesvol en innovatief bedrijf op het gebied van hand- en speciaal gereedschap. Het programma omvat een assortiment van meer dan 7500 artikelen van hoge kwaliteit variërend van standaard handgereedschap tot innovatief automotive speciaal gereedschap.

Trax

Trax wielgewichten worden ontwikkeld door Trax JH Ltd, een van Europa’s grootste wielgewicht fabrikanten. Al vanaf vanaf 1989 werken zij aan toonaangevende en hoge kwaliteit wielgewichten en zijn zij pionier op het gebied van nieuwe ideeën en design.

Trelleborg

Voor een breed scala aan automotive en industriële toepassingen heeft Trelleborg een complete lijn hefkussens ontwikkeld. De toepassing van hoogwaardige materialen, 30 jaar productie ervaring & vakmanschap in combinatie met hoge kwaliteitscontrole zorgt ervoor dat er veilig en efficiënt gewerkt kan worden met de Trelleborg Lifting Bags (TLB) hefkussens.

Wonder

Fabrikant van o.a. de beroemde Eurodainu bandenvulmeters en hoogwaardige kwaliteit ventielen voor personenwagen, vrachtwagen, earth movers en landbouw voertuigen.