Rema Tip Top

Met het moederbedrijf REMA TIP TOP AG en vele vestigingen in de verschillende landen is REMA TIP TOP de grootste wereldwijde “supplier” van alle wielservicematerialen rondom ”wiel & band”. De productie van bandenreparatiematerialen vindt plaats in eigen fabrieken op de locaties Poing en Fürstenzell in Duitsland. Daarnaast wordt met gespecialiseerde partner fabrikanten volume gebundeld en gezamenlijk producten ontwikkeld ten behoeve van het REMA TIP TOP assortiment. Met meer dan 90 jaar ervaring biedt REMA TIP TOP in vrijwel alle landen wereldwijd een compleet assortiment wielservicematerialen. REMA TIP TOP biedt door zijn rijke historie continuïteit voor iedere vorm van samenwerking met zijn klanten.

Vanuit ons pand in Arnhem vinden de verkoop en logistieke activiteiten plaats van de divisies REMA TIP TOP wielservicematerialen en Simson fietsonderdelen. Informatie over onze producten en diensten vindt u terug op deze website, maar natuurlijk kunt u ook de gewenste informatie aanvragen via onze contactpagina.

De grootste specialist in wielservicemateriaal De nummer één wereldwijd, uw partner in kwaliteit

Historie

REMA TIP TOP Nederland B.V. werd in 1977 opgericht om het merk REMA TIP TOP bekend te maken bij o.a. grossiers in automaterialen, garagebedrijven, dealerbedrijven, bandenspecialisten, vulkaniseerbedrijven, grondverzetbedrijven, landbouwbedrijven. REMA TIP TOP is met een zeer compleet assortiment “de grootste specialist van wielservicemateriaal”. Wij leveren een zeer compleet assortiment van A-merken, B-merken, maar ook budgetmerken, hiermee bieden we een ruime keuze aan de klant.

Naast de distributie van wielservicematerialen verzorgt REMA TIP TOP Nederland B.V. voor het fietskanaal ook de distributie van een compleet pakket fietsonderdelen van het merk Simson. Voor meer informatie kunt u terecht op www.simson.eu.