10-12-18

REMA TIP TOP nieuwe distributeur van Horn & Bauer producten

Horn & Bauer is een bekende toonaangevende producent van stoelhoezen, beschermingsfolie- en verpakkingsoplossingen voor specifieke bedrijfsonderdelen waaronder de automotive industrie.
Horn & Bauer staat voor een uitstekende kwaliteit. Door Horn & Bauer aan het assortiment toe te voegen, breidt REMA TIP TOP haar reeds uitgebreide assortiment producten voor de automotive markt verder uit.

Bernard van Walsem, Directeur bij REMA TIP TOP Nederland B.V. licht toe: "Horn & Bauer heeft reeds vele trouwe gebruikers binnen de automotive markt. De kwaliteit en duurzaamheid van de Horn & Bauer producten zijn hier vaak bepalend. Het assortiment en de toepassingen zijn breed inzetbaar binnen diverse sectoren zoals o.a. personenwagen, truck, landbouw, grondverzet. Tevens zijn er ook speciale toepassingen mogelijk zoals een eigen naam of merk afgedrukt op bijvoorbeeld stoelbeschermingshoezen”. Onze binnen- en buitendienst staan klaar om onze klanten in hun dagelijkse werkzaamheden professioneel te ondersteunen en een goede service te bieden.

Het assortiment van Horn & Bauer is per direct beschikbaar. Voor meer informatie neemt u
contact op met de verkoopafdeling van Rema Tip Top via mail info@rema-tiptop.nl
of per telefoon 026-7508383.