deel via

05-08-18

Bespaar tijd en geld met het nieuwe REMAVULC BAG REPARATIE SYSTEEM

Nieuw in ons assortiment: Het REMAVULC Bag Reparatie Systeem. Dit reparatie systeem is geschikt voor reparaties aan personenwagen-, truck-, landbouw- en OTR banden. Uitgebreid onderzoek en ontwikkeling, gekoppeld aan zeer uitgebreide praktijktesten, zijn vooraf gegaan aan de ontwikkeling van dit unieke product. Met dit unieke systeem helpt u uw klant snel weer op weg!

De voordelen van het REMAVULC Bag Reparatie systeem zijn:

  • Het REMAVULC Bag reparatie systeem is zéér kostenefficiënt en geschikt voor een grote range aan banden.
  • Het REMAVULC Bag reparatie systeem wordt vooral ingezet voor één-stap-reparatie. Bij deze reparatie wordt het rubber in de schadetrechter en de manchet in één gang gevulkaniseerd.
  • Deze één-stap-reparatie zorgt voor een belangrijke tijdwinst waardoor de kosten van een reparatie aanzienlijk lager worden. Ook heeft de klant sneller zijn band weer terug waardoor deze ook hier kosten bespaard.
  • Het REMAVULC Bag Reparatie Systeem kan, net als de Thermopress, ook gebruikt worden bij een twee-staps-reparatie. Tijdens dit proces wordt eerst de schadetrechter warm gevulkaniseerd. Daarna wordt de manchet geplaatst. Deze manchet wordt ingebracht in combinatie met Blauw Cement waarna middels een chemisch proces de vulkanisatie plaatsvindt. Dit noemt met in de bandenwereld zelf vulkaniserend of koudvulkanisatie.
  • Het REMAVULC Bag Reparatie Systeem is ontworpen om reparaties uit te voeren aan banden van personenwagens, vrachtwagens, landbouwvoertuigen en OTR.
  • Het REMAVULC Bag Reparatie Systeem is voorzien van een CE certificering van Bureau Veritas.

Wilt u meer informatie?
Neem dan gerust contact op met uw vertegenwoordiger of met onze verkoopbinnendienst via info@rema-tiptop.nl of +31 (0)26-75 08 383.