deel via

16-11-18

HAMATON EU-Pro Hybrid 1.5 sensoren

De opvolger van de HAMATON EU-Pro Hybrid sensoren is de Hybrid EU-Pro Hybrid 1.5 sensor. Deze nieuwe sensor dekt alle protocollen van de voorgaande Hamaton 1 en 2 sensoren. De EU-Pro Hybrid 1.5 kan binnen enkele seconden worden geconfigureerd met de bekende diagnose tools van o.a. Hamaton, ATEQ en Tecnomotor.

Eén enkele Hybride sensor vervangt twee EU-Pro sensoren
De innovatieve EU-Pro Hybrid 1.5 dekt alle protocollen van de vorige EU-Pro 1 en 2 sensoren van Hamaton samen in één enkele sensor. Dit zorgt voor een dekking van meer dan 90% van met directe TPMS uitgevoerde voertuigen.

Onbeperkt protocollen toevoegen
De sensor is uitgerust met een geïntegreerde geheugenchip om meer complete en zelfstandige protocollen op te slaan, dit maakt het onbeperkt toevoegen van nieuw op de markt gekomen voertuigprotocollen mogelijk.

Lichtgewicht en snelle programmeertijd
De EU-Pro Hybrid 1.5 is een van de meest lichtgewicht sensoren op de markt (14 g),
dit verlaagt de onbalans in het wiel en is daardoor kostenbesparend.

De sensor kan binnen enkele seconden worden geconfigureerd met behulp
van de bekende diagnose tools van o.a. Hamaton, ATEQ en Tecnomotor.

Nieuwe functionaliteiten
De automatische locatiefunctie voor LOS, WAL en PAL is ook geüpgrade, waardoor de inleerprocedure op voertuigen is verbeterd. Daarnaast heeft de EU-Pro Hybrid een nieuw, automatisch protocol-slot,
dit voorkomt storing en foutieve configuratie.

De sensor is ontworpen voor optimale compatibiliteit met OE- en aftermarket-wielen. De sensor heeft een dubbele ventielhouder die het mogelijk maakt om het ventiel te vervangen en te wisselen tussen een metalen en een rubberen ventiel. Het Clamp-In-ventiel is uitgerust met een velgbeschermer waardoor de lichtmetalen velg tijdens de installatie niet wordt beschadigd.

Garantietermijn Hamaton
Hamaton geeft 2 jaar garantie op haar EU-Pro Hybrid 1.5 sensoren.