Landbouw

Naast een totaalassortiment voor personenauto’s, motoren, en vrachtwagens, kan Rema Tip Top ook een compleet assortiment bandenreparatie producten leveren voor Landbouw- , EarthMover-(shovels) en industriële voertuigen. Binnen ons team van medewerkers hebben we echte specialisten, die op locatie ...
Lees verder

Naast een totaalassortiment voor personenauto’s, motoren, en vrachtwagens, kan Rema Tip Top ook een compleet assortiment bandenreparatie producten leveren voor Landbouw- , EarthMover-(shovels) en industriële voertuigen. Binnen ons team van medewerkers hebben we echte specialisten, die op locatie kunnen ondersteunen met het overbrengen van kennis.

Wij verzorgen trainingen en bieden zelfs de mogelijkheid een cursus te volgen op de Rema Tip Top trainingsfaciliteit in München, Duitsland. Onder begeleiding van onze eigen Rema Tip Top trainer komen de bandenmonteurs als echte vulkaniseerspecialisten terug op de werkvloer. Heeft u hiervoor interesse neem dan contact op met uw vertegenwoordiger en informeer naar de voorwaarden.