1530011

Ateq TPMS VT56 diagnose toestel incl OBD

Ateq VT56 met OBDII-module is een volledig te updaten, universeel TPMS-activerings- en scantool, ontworpen om sensorgegevens te onderzoeken en op te slaan, en maakt het mogelijk deze gegevens via de OBDII-socket over te dragen naar het voertuig. ...

piggy-bank

Franco huis vanaf EUR 225

delivery-truck

Voor 15.00 uur besteld is de volgende werkdag in huis.

phone-call

Vragen en/of meer info?
+31 (0)26 750 83 83

Ateq VT56 met OBDII-module is een volledig te updaten, universeel TPMS-activerings- en scantool, ontworpen om sensorgegevens te onderzoeken en op te slaan, en maakt het mogelijk deze gegevens via de OBDII-socket over te dragen naar het voertuig.
De VT56 is ontworpen met het oog op gebruiksgemak, met een 4,3-inch full-colour pictogramgestuurd display en 8 softwaretoetsen om eenvoudig door de menu's te navigeren.
De Ateq VT56 kan ook de meeste aftermarket-sensoren, waaronder Schrader EZ Sensor, Alcar van Schrader, Alligator Sens-it, Continental Redi Sensor, John Dow DVT, Hamaton U-Pro, T-Pro en EU-Pro, Huf IntelliSens, Italmatic Italsensor, Mobiletron , Orange Universal en DirectFit, Qwik Sensor, Steelman programmeren.

Inbegrepen in de software is een uitgebreide database van Europese, Amerikaanse en Koreaanse voertuigen, onderdeelnummers, procedures voor opnieuw leren, OBDII-locaties, een sleutelhanger RF-tester, hulpschermen en een volledig historisch logboek van alle gerepareerde voertuigen, die eenvoudig kunnen worden opgeroepen op elk punt in het menu Geschiedenis.

De VT56-set wordt compleet geleverd met:

ATEQ Diagnostisch hulpprogramma voor VT56.
ATEQ VT56 OBDII-interfacemodule.
ATEQ VT56 Oplader.
ATEQ VT56 Ethernet-kabel.
ATEQ VT56 geharde draagtas.
  • Met kleurenscherm.
  • Met OBD.
  • A Kwaliteit.