Deel via

04-03-21

REMA TIP TOP optimaliseert webshop voor nog meer bestelgemak!

REMA TIP TOP heeft ruim 90 jaar ervaring als fabrikant van A-kwaliteit bandreparatiematerialen. Met een zeer compleet assortiment wielservicematerialen van A-merken, B-merken en budgetmerken bieden we een ruime keuze aan onze klant. REMA TIP TOP is dan ook “De grootste specialist in wielservicemateriaal”.

In de loop der jaren is het assortiment van REMA TIP TOP uitgegroeid naar ruim 3000 producten. Met een constante verdere uitbreiding van het assortiment vinden we het bij REMA TIP TOP belangrijk dat onze klanten snel en eenvoudig de gewenste producten kunnen vinden. Daarom blijven we ons óók op online gebied steeds verder door ontwikkelen.

Eenvoudiger wielservicematerialen zoeken met de “Nieuwe zoekboom”

Met het herstructureren van de zoekboom op onze webshop www.rema-tiptop.nl en www.rema-tiptop.be kunnen producten vanaf nu door u als klant nog eenvoudiger en sneller gevonden worden.
Het aantal hoofdgroepen en subgroepen onder personenwagen, vrachtwagen, landbouw, motorfiets en fiets zijn flink uitgebreid, waardoor de vindbaarheid van de producten sterk is verbeterd. Zo is onze webshop nu nog makkelijker in gebruik.

Met een handig “kruimelpad” kunnen onze klanten tevens gemakkelijk zien waar ze zich op het moment van zoeken bevinden binnen onze webshop.

Zoeken op kenteken of autotype

Sinds een aantal maanden is het bij REMA TIP TOP mogelijk om wielbouten & wielmoeren eenvoudig en snel te vinden door te zoeken op kenteken of autotype. Door deze optimalisatie is het vinden van de juiste type wielbouten en wielmoeren met originele toepassing niet langer een tijdrovend karwei. Ook TPMS sensoren kunnen op deze manier eenvoudig gevonden worden.

  • In Nederland kunt u zoeken op kenteken of op merk/model/type
  • In België en Luxemburg kunt u zoeken op merk/model/type

Bij REMA TIP TOP vinden we het belangrijk om onze klanten een optimale service te bieden en daarom blijven wij ons constant door ontwikkelen: Zowel op het gebied van productuitbreiding als online met onze webshop.

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u meer weten over de optimalisaties binnen onze webshop? Neem dan contact op met uw vertegenwoordiger of mail naar info@rema-tiptop.nl of info@rema-tiptop.be.

Ga naar www.rema-tiptop.nl of www.rema-tiptop.be en ontdek ons complete assortiment.