Deel via

01-04-20

Rema Tip Top MINICOMBI ontvangt TÜV-Certificering voor klasse Y banden tot 300 km per uur

Al meer dan 90 jaar staat REMA TIP TOP garant voor unieke kwaliteit en is met een zeer compleet assortiment “De grootste specialist in wielservicemateriaal”.

De door REMA TIP TOP in eigen fabriek geproduceerde MINICOMBI-sets zijn hoogwaardige reparatie sets waarmee schade aan het loopvlak van de band – veroorzaakt door bijvoorbeeld spijkers en schroeven – veilig en snel permanent gerepareerd kan worden, zelfs bij “Ultra High Performance” (UHP) banden, Seal / Silent banden (voornamelijk elektrische auto’s).

De MINICOMBI is een reparatiecombinatie van pleister en plug. Hierdoor repareert u zowel de binnenkant van de band als het schadekanaal, hierdoor wordt het binnendringen van vuil en vocht voorkomen. De MINICOMBI is geschikt voor zowel radiaal als diagonaal banden en is tevens zelf-vulkaniserend.

Onlangs heeft de MINICOMBI een TÜV-Certificering ontvangen. Dit bevestigt dat ook banden tot de hoogste snelheidsklasse (klasse Y / tot 300 km per uur) met dit product probleemloos permanent gerepareerd kunnen worden.

Klik hier en ontdek ons brede assortiment MINICOMBI producten en het bijbehorende productgamma.
Log in op de webshop of vraag uw vertegenwoordiger voor meer informatie.