Deel via

21-06-21

Ergonomisch werken met de nieuwe fiets montagestandaards van REMA TIP TOP!

REMA TIP TOP - heeft zijn assortiment voor de fietswerkplaats verder uitgebreid. Met twee unieke fiets montagestandaards van REMA TIP TOP kan het werk in de fietswerkplaats nu nog eenvoudiger en sneller worden uitgevoerd.

Uniek

De REMA TIP TOP fiets montagestandaards hebben een gepatenteerd 3-punts klemsysteem waarmee de fiets 160 graden gedraaid kan worden om zo altijd in de juiste hoek te kunnen werken. Dit is een voordeel voor uw werkhouding en het bespaart kostbare tijd omdat een fiets sneller gerepareerd kan worden. De REMA TIP TOP fiets montagestandaards zijn te verkrijgen in twee uitvoeringen: pneumatisch en mechanisch. Beide uitvoeringen zijn geschikt voor zowel de “gewone” fiets als de e-bike.

REMA TIP TOP Fiets Montagestandaard pneumatisch

De pneumatische werking van deze fiets montagestandaard zorgt voor een makkelijk en sterk hefvermogen.

Bevestig het fietsframe in het klemsysteem en beweeg de fiets eenvoudig op en neer via de bedieningshendel op de montagestandaard. De pneumatische fiets montagestandaard heeft een hefbereik van 1375 mm en kan worden gebruikt voor (elektrische) fietsen met een gewicht tot 35 kg.

De montagestandaard is aan te sluiten op een luchtsysteem/compressor. Compressor niet inbegrepen.

REMA TIP TOP Fiets Montagestandaard mechanisch

Met een geïntegreerde gasdrukveer - die het gewicht van de fiets compenseert - heeft de mechanische fiets montagestandaard een energiebesparende hefondersteuning. Hierdoor is er geen voetpedaal of pneumatische ondersteuning nodig.

Bevestig het fietsframe in het klemsysteem en beweeg de fiets handmatig op en neer. Met behulp van de klem kan de fiets vervolgens worden vastgezet op de gewenste werkhoogte.

De mechanische fiets montagestandaard heeft een extra hoog hefbereik van 1540 mm en kan worden gebruikt voor (elektrische) fietsen met een gewicht tot 30 kg.

Accessoires

Uiteraard zijn er ook bijbehorende accessoires verkrijgbaar om de fiets montagestandaards te voorzien van nog meer gebruiksgemak. Denk aan een verhoger, montage armen, ophangpennen, klemverlengers en meer.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de REMA TIP TOP Fiets Montagestandaards?
Bel +31 (0)26 75 08 383 of kijk op www.rema-tiptop.nl, en voor België +32 (0) 380 83 307 of kijk op www.rema-tiptop.be.