deel via

06-11-17

HAMATON Hybride Sensoren | De nieuwe generatie TPMS sensoren

REMA TIP TOP introduceert de Hamaton EU-Pro Hybride sensor. Deze nieuwe generatie sensoren dekt alle protocollen van de voorgaande Hamaton EU-Pro 1 en 2 sensoren in slechts één enkele sensor.


Eén enkele Hybride sensor vervangt twee EU-Pro sensoren

EDe innovatieve EU-Pro Hybrid dekt alle protocollen van de vorige EU-Pro 1 en 2 sensoren van Hamaton samen in één enkele sensor. Dit zorgt voor een dekking van meer dan 90% van de met directe TPMS uitgevoerde voertuigen.


Onbeperkt protocollen toevoegen

De sensor is uitgerust met een geïntegreerde geheugenchip om meer complete en zelfstandige protocollen op te slaan, dit maakt het onbeperkt toevoegen van nieuw op de markt gekomen voertuigprotocollen mogelijk.


Lichtgewicht en snelle programmeertijd

De EU-Pro Hybrid is een van de meest lichtgewicht sensoren op de markt (14g), dit verlaagt de onbalans in het wiel en is daardoor kostenbesparend. De sensor kan binnen enkele seconden worden geconfigureerd met behulp van de bekende diagnose tools van o.a. Hamaton, ATEQ en Tecnomotor.


Nieuwe functionaliteiten

De automatische locatiefunctie voor LOS, WAL en PAL is ook geüpgrade, waardoor de inleerprocedure op voertuigen is verbeterd. Daarnaast heeft de EU-Pro Hybrid een nieuw, automatisch protocol-slot, dit voorkomt storing en foutieve configuratie. De sensor is ontworpen voor optimale compatibiliteit met OE- en aftermarketwielen. De sensor heeft een dubbele ventielhouder die het mogelijk maakt om het ventiel te vervangen en te wisselen tussen een metalen en een rubberen ventiel. Het Clamp-In-ventiel is uitgerust met een velgbeschermer, waardoor de lichtmetalen velg tijdens de installatie niet wordt beschadigd.


Garantietermijn Hamaton

Hamaton geeft op haar EU-Pro Hybrid 2 jaar garantie.