1009922

Kroon Keramisch vet pot 600 gram

Kroon Ceramic Grease is een bijzonder hoogwaardige montagepasta en smeervet. Door de unieke samenstelling heeft het product een zeer hoog temperatuurbereik (piektemperatuur ca. 1500°C) en een hoge drukbestendigheid....

piggy-bank

Franco huis vanaf EUR 225

delivery-truck

Voor 15.00 uur besteld is de volgende werkdag in huis.

phone-call

Vragen en/of meer info?
+31 (0)26 750 83 83

Kroon Ceramic Grease is een bijzonder hoogwaardige montagepasta en smeervet.
Door de unieke samenstelling heeft het product een zeer hoog temperatuurbereik (piektemperatuur ca. 1500°C) en een hoge drukbestendigheid.
Tevens vermindert het de wrijving van bewegende delen en biedt het een goede bescherming tegen corrosie.
Doordat Ceramic Grease een montagepasta is zonder metaaldeeltjes, biedt het ook een uitstekende bescherming tegen elektrolytische corrosie.
Deze vorm van corrosie treedt op wanneer verschillende metalen met elkaar in aanraking komen, b.v. een stalen bout geschroefd in een component van aluminium.
Zonder gebruik van een goede montagepasta wordt het minst edele metaal (in dit voorbeeld aluminium) aangetast.

Toepassing:
Ceramic Grease is een zeer hoogwaardige montagepasta, uitermate geschikt bij montage/demontage van: componenten van ABS- en ASR-systemen, remdelen, (gloei)bougies, lambdasondes, uitlaatdelen, (bout)verbindingen, verbindingen van verschillende metalen (b.v. staal/aluminium), diverse verbindingen en flensen in de industrie en ovens. Daarnaast is het product ook geschikt voor componenten en applicaties die aan zeer hoge temperaturen en/of hoge drukken worden blootgesteld.
  • Aantal: 1 stuks.
  • Inhoud: 600ml.
  • EAN: 8710128340736
  • Zeer hoog temperatuurbereik.
  • Bevat geen metaaldeeltjes.
  • Uitstekende corrosie bescherming.